ERVARINGEN VAN DEALERS

De ervaring van
Hans Kwakernaat van Slaapboulevard Kwakernaat

‘Let’s make things better’

Slaapboulevard Kwakernaat is in 1960 opgericht door Herman Kwakernaat. Het bedrijf was toen nog gevestigd op de Mollekade in Heinenoord en verkocht naast bedden ook andere meubelen. Door de jaren heen heeft dit echte familiebedrijf zich ontwikkeld tot het toonaangevende bedrijf dat nu de grootste exclusieve beddenspeciaalzaak in de regio Rotterdam is.

‘Het bedrijf is nu de grootste exclusieve beddenspeciaalzaak in de regio Rotterdam’

Hoelang heeft u het merk Viking al in de winkel?
Ik voer al tien jaar het merk Viking in de winkel. Viking is een zeer exclusief beddenmerk wat mooi in de gehele collectie past.

Wat vindt u zo speciaal aan Viking?
Viking onderscheidt zich door haar hoogwaardige kwaliteit. Viking behoort qua prijs in het hogere segment, vandaar dat de bedden zijn voorzien van een hoogwaardige kwaliteit, waar echt vakmanschap aan te pas is gekomen.

ast.

Is de tevredenheid onder de afnemers groot bij het merk Viking?
Dankzij het voeren van het beddenmerk Viking is de tevredenheid onder de afnemers zeer groot. De afnemers van Viking zijn zeer tevreden.

‘Viking bedden zijn van hoogwaardige kwaliteit waarbij echt vakmanschap aan te pas is gekomen’

Wat vindt u van de samenwerking met Haarhuis & Jansen? Zijn er hier en daar nog verbeterpunten?
Ik vind het een prima samenwerking. Ik ben tevreden over de leuke binnendienst. Op dit moment kan ik geen verbeterpunten bedenken.

De ervaring van
Stijn van Stijn’s Slaapstudio

‘Viking verzekert u elke nacht opnieuw van zwevend slapen’

‘Voor Viking nemen wij de tijd voor kwaliteit’, aldus Stijn. Stijn’s Slaapstudio is op 1 november 1997 opgericht. In het jaar 2002 is de showroom tot wel 550 uitgebreid met diverse nieuwe bedden, waardoor er echt een Slaapstudio is ontstaan.

‘Het bedrijf is van oorsprong zeer klein begonnen als waterbedspecialist, maar nu uitgegroeid tot een échte Slaapstudio!’

De werkwijze van Stijn’s Slaapstudio is eenvoudig en helder; u geeft aan waar het bed of matras aan moet voldoen, dan zorgen wij ervoor dat daar het juiste slaapsysteem bij past. Gewoon eerlijke praat; persoonlijk en deskundig.

Hoelang heeft u het merk Viking al in de winkel?
Ik voer al vijf jaar het merk Viking in de winkel. ‘Ik werd door een collega geattendeerd op het beddenmerk Viking en was meteen erg enthousiast!’.

Waardoor werd dit enthousiasme gewekt?
Viking is een bijzonder beddenmerk en vooral erg onderscheidend. Dankzij Viking kan ik advies geven over bedden van kwalitatief hoog niveau, waarbij een goede service en warme persoonlijke benadering altijd voorop staat’.

Viking onderscheidt zich door haar unieke ligcomfort. Je krijgt ontspanning en daarnaast ervaar je elke nacht opnieuw het zwevend gevoel in bed. Je wordt tevens uitgerust wakker. Ik kan er kort en bondig over zijn, Viking slaapt geweldig!

Op welke exacte wensen en behoeften speelt u het best in om Viking aan te prijzen?
Ik vind het belangrijk dat de klanten zich bewust zijn van het feit dat slaap erg belangrijk is. Slaap is een proces waarbij het lichaam tot rust komt. Slaap is geen luxe maar een noodzakelijk iets. Een mens kan niet zonder slaap leven. Sterker nog; een mens leeft langer zonder te eten dan niet te slapen!

Besef tevens dat een mens gemiddeld 1/3 van z’n leven in bed doorbrengt.

Viking is als beddenmerk erg bijzonder door haar comfort en het product. Prijs is een flinke issue geworden. Ik wil de mensen graag overtuigen van een echt Zweeds slaapsysteem wat zwevend slapen biedt, want ik wil de mensen in laten zien dat het geld zeker de moeite waard is!

‘ Viking, een echt Zweeds slaapsysteem, maakt slapen geweldig!’

Wat vindt u van de samenwerking met Haarhuis & Jansen?
Ik vind de samenwerking erg goed. Ook ben ik tevreden over met name de binnendienst. Vanuit de communicatie verloopt alles op rolletjes met Jeroen en Cees.

De ervaring van
Klaas van Geertsema Slaapcomfort

‘Viking, technisch perfect’

‘Viking ondersteunt en is technisch perfect’, aldus Klaas. Geertsema Slaapcomfort bestaat al ruim 20 à 25 jaar. Klaas is met name verantwoordelijk voor de in- en verkopen.

Hoelang heeft u het merk Viking al in de winkel?
Ik voer om precies te zijn twee jaar het merk Viking in de winkel. Ik ben zeer tevreden over het merk. Het is speciaal om Viking te voeren. Viking is erg onderscheidend van de rest door haar ligcomfort, hoogwaardige kwaliteit en de perfecte technische ondersteuning.

‘ Viking is uniek door haar ligcomfort, hoogwaardige kwaliteit en dé perfecte technische ondersteuning’

Is de tevredenheid onder de afnemers groot bij het merk Viking?
Dankzij het voeren van het beddenmerk Viking is de tevredenheid onder de afnemers zeer groot. De afnemers van Viking zijn zeer tevreden. Er zijn momenteel geen klachten binnengekomen en dit is erg fijn.

‘Klanttevredenheid zeer hoog bij Viking slapers’

Wat vindt u van de samenwerking met Haarhuis & Jansen? Zijn er hier en daar nog verbeterpunten?
Ik vind de samenwerking met Haarhuis & Jansen goed. Verder heb ik geen verbeterpunten.

De ervaring van
Nathalie van Noppe Slaapcultuur

‘ Viking, hemels slaapcomfort’

‘Het is absoluut speciaal om Viking in de winkel te hebben’, begint Nathalie. Noppe slaapcomfort gevestigd te Lokeren in België, bestaat al meer dan 44 jaar. Het bedrijf is van oorsprong begonnen als familiebedrijf van een meubelzaak. Dit bedrijf is door de vader van Nathalie opgestart. Later is het familiebedrijf van meubelzaak overgegaan tot een slaapcomfort bedrijf.

‘Het bedrijf is één van de eerste bedrijven in België die gespecialiseerd is in bedden en dit is erg speciaal’

Nathalie en haar man hebben het slaapcomfortbedrijf overgenomen van haar vader en tot op heden zorgen zij ervoor dat zij de prijs-kwaliteitverhouding niet uit het oog verliezen. Dit geldt zowel voor losse matrassen en accessoires, als voor complete boxsprings.

Hoelang heeft u het merk Viking al in de winkel?
Ik voer al zeven jaar het merk Viking in de winkel. ‘Carpe Diem als beddenmerk voeren is absoluut speciaal en een hele eer’. Viking is een zeer exclusief beddenmerk. Een winkel dient naar mijn mening ook aan een bepaalde waarde te voldoen om zo’n mooi merk te mogen en te kunnen voeren. Ook is het belangrijk dat wij als winkeliers er voor de volledige 100% achterstaan tijdens het voeren van dit merk. Ik kan u vertellen dat dit zeker het geval is!

Wat vindt u zo speciaal aan Viking?
Viking onderscheidt zich door haar heerlijke (lig)comfort. Wanneer je op het bed van Viking ligt, voel je direct verschil. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door het pocketveersysteem wat verwerkt zit in de bedden. Door dit pocketsysteem merk je meteen het verschil.

Is de tevredenheid onder de afnemers groot bij het merk Viking?
Dankzij het voeren van het beddenmerk Viking is de tevredenheid onder de afnemers zeer groot. De afnemers van Viking zijn zeer tevreden. Er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen, maar de meesten zijn zéér enthousiast en dit wordt voornamelijk veroorzaakt door het comfort met haar verwerkte pocketsysteem.

‘Dankzij het unieke pocketveersysteem van Viking, kan ik mijn klanten optimaal bedienen’

Wat vindt u van de samenwerking met Haarhuis & Jansen? Zijn er hier en daar nog verbeterpunten?
Ik werk al een tijd samen met Haarhuis & Jansen. Aanvankelijk vond ik de samenwerking vrij chaotisch, daarna is de samenwerking enorm verbeterd en dit vind ik erg prettig. Jeroen en Cees zijn ook echt top mensen om mee samen te werken!