Carpe Diem Bedden

Carpe Diem bedden uit Zweden

Een unieke uitvinding voor unieke mensen. Het Contour Pocket System van het Zweedse beddenmerk Carpe Diem Beds is het resultaat van jarenlange ervaring en research en een passie voor het ontwikkelen van het comfort en de drukontlastende eigenschappen van bedden en boxsprings. In ons veersysteem hebben wij de pocketveertechniek verfijnd door uit te gaan van het principe van een systeem met individuele vering, zonder concessies aan kwaliteit of betrouwbaarheid. 
Uit alle tests blijkt dat het CONTOUR POCKET SYSTEM van Carpe Diem bedden door deze nieuwe techniek een langere levensduur en een grotere duurzaamheid heeft.
Het vulmateriaal dat gewoonlijk op het veersysteem wordt gelegd, hebben wij in ons gepatenteerde veersysteem geïntegreerd, in elke veer. Zo wordt het individuele verende effect op het lichaam behouden wat tot onze grote vreugde een aanzienlijk verschil maakt. Het CONTOUR POCKET SYSTEM van Carpe Diem bedden is ontwikkeld met het oog op uw welbevinden, elke dag weer. Wij presenteren met trots de nieuwe beddencollectie van Carpe Diem Beds of Sweden.

CS pocket
carpe-diem-salto
carpe-diem-skafto
carpe-diem-sando
carpe-diem-vinga
carpe-diem-marstrand
carpe-diem-malo
carpe-diem-koster
carpe-diem-korno
carpe-diem-harmano

OVER CARPE DIEM